duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIMuneer, obligat să părăsească România

Muneer, obligat să părăsească România

Muneer, charismaticul cântăret care a ajuns până în semifinalele show-ului „Vocea României“, va petrece Paştele în oraşul său natal, Abu Dhabi.

muneer parasit romania destinatia emiratele arabe

Deşi este o sărbătoare creştină, artistul şi-ar fi dorit să fie alături de iubita lui şi de prietenii pe care şi i-a făcut în România şi să continue lucrul la piesele noi, însă expirarea vizei de şedere temporară l-a obligat să urce de urgenţă în avion, cu destinaţia Emiratele Arabe.

Cu toate că se va bucura de revederea familiei, această plecare forţată este un moment dureros pentru Muneer, pentru care România a devenit o a doua patrie şi ale cărei tradiţii şi obiceiuri le-a adoptat cu drag, dar şi nepotrivit din punct de vedere al carierei muzicale, el aflaâdu-se în campanie de promovare a single-ului „Chura Liya“, lansat în luna martie.

„Dragii mei, din păcate a trebuit să plec din România, veşnica mea problemă fiind viza! Vă pup şi sper să mă întorc cât mai curând“, le-a spus Muneer fanilor săi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.