Muzica Fly Project este imn internațional

Fie că Ronaldo își sărbătorește victoria cu un dans pe muzica lor, că un personaj controversat, Gianluca Vacchi, multimilionarul italian, le alege piesele pentru a se distra pe yahtul lui sau că Putin îi are invitați la petrecerile lui exclusiviste, Fly Project își cântă hiturile pentru milioane de oameni de peste tot din lume, ducând numele României în cele mai îndepărtate locuri. Din Miami și până la Moscova, nu le-a scăpat nimic.

Fly Project
După ce a fost una dintre cele mai populare piese de la una dintre cele mai tari emisiuni TV din State, So You Think You Can Dance, unde a cucerit America și Canada și videoclipul dansului a devenit viral worldwide, Toca Toca ajunge să fie piesa spotului oficial de promovare a Los Angeles Salsa Festival, cea mai importantă competiție internațională de salsa.

“De fiecare dată când primim mesaje cu locuri din toată lumea unde a fost ajuns muzica noastră, suntem onorați și fericiți. Asta este cel mai eficient motor pentru a merge mai departe”, spune Tudor.

Cu peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube până în prezent, Fly Project a încheiat anul 2017 cu încă un hit, Get Wet fiind în topul celor mai vizionate clipuri în 2017 și acumulând aproape 40 de milioane de vizualizări numai în România, pe un singur canal de YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here