Muzicianul Fink va concerta în premieră în România pe 4 februarie 2015

Fin Greenall, muzician, compozitor, scriitor şi DJ de renume internaţional, cunoscut sub numele de Fink, va concerta în premieră în România, în clubul The Silver Church din Bucureşti, pe 4 februarie 2015, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

FinkWide4

Fink a colaborat, de-a lungul timpului, cu artişti renumiţi, printre care se numără şi Amy Winehouse, pentru care a compus piese şi care a ajuns să îl inspire la rândul ei să completeze beat-urile sale cu o voce care să le complementeze, sporindu-le astfel intensitatea. De asemenea, acesta a evoluat alături de Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam, una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume.

Muzica lui Fink a fost frecvent folosită pentru a sublinia momente cheie din seriale cunoscute ca “Dr. House/ House M.D”, “The Walking Dead: Invazia zombi”, “Lie to me – Psihologia minciunii”, “CSI: New York – Criminaliştii “, “NCIS”, “Costume/ Suits” şi “Numai tată să nu fii!/ Parenthood”. Cea mai recentă colaborare a sa este cea cu John Legend, pentru piesa “Move”, inclusă pe coloana sonoră a filmului “12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, recompensat cu trei premii Oscar.

Îmbrăţişând cultura generaţiei sale şi revoluţia muzicală adusă de muzica electronică, Fin Greenall s-a lansat ca DJ în facultate. Mereu în căutarea mediului care să îi permită expresivitate şi profunzime în muzică, a schimbat platanele pentru chitară şi voce, fără a lăsa în urmă însă pasiunea sa pentru inovaţie – piesele sale păstrează “vibe-ul” revoluţionar, proaspăt al unei generaţii care nu neagă tradiţia, ci o transformă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim, dar şi online, pe www.eventim.ro, la preţul de 112 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here