N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj

richard stan
richard stan

Regizorul român stabilit în Los Angeles, California – și-a amenajat de curând un studio green screen în propriul garaj. Acolo, a filmat deja câteva videoclipuri cu artiști americani consacrați, precum Krayzie Bone (Bone Thugs-N-Harmony), Chingy sau Rooga, însă asta nu e totul! Pentru că aceștia i-au trecut pragul la filmări, Richard și-a dorit să-i facă să se simtă chiar ca la el acasă… în România! I-a întâmpinat cu shot-uri de pălincă și i-a servit cu tradiționala ciorbă! Bineințeles că rapperii au fost încântați și s-au lăsat pe loc cuceriți de deliciile tradițional românești!

Krayzie Bone - We Don’t Go Home
Krayzie Bone – We Don’t Go Home

O poveste fascinantă în spatele camerei:

Richard Stan s-a născut și a crescut în cartierul Berceni din București, unde a dezvoltat o pasiune timpurie pentru muzica hip hop și videoclipuri muzicale. După ce și-a urmat visul în lumea artistică, Richard și-a făcut un nume în industrie prin abordarea sa inovatoare și originalitatea viziunii. Cu toate acestea, el a simțit mereu că lipsește ceva în experiența de lucru cu artiștii. În căutarea unei abordări mai personale și autentice, Richard a decis să se mute în Statele Unite, unde a filmat câteva clipuri muzicale cu mai mulți artiști, printre care și Rick Ross.

De curând, și-a amenajat propriul studio green screen, în garajul locuinței. Aici, artiștii pot scăpa de agitația studiourilor mari și pot beneficia de atenția și creativitatea lui Richard într-un mediu intim și confortabil. Cu ajutorul tehnologiei avansate, videoclipurile sale iau viață într-un mod unic și captivant. Cel mai recent lansat dintre videoclipurile filmate acolo este cel al piesei “We Don’t Go Home” a cunoscutului rapper american Krayzie Bone. Piesa este un single extras de pe mult-așteptatul album al artistului, “Quickfix 3”, iar Richard nu doar că a creat conceptul clipului și l-a regizat, ci s-a ocupat de întreg procesul de filmare și editare VFX. Cei doi au mai colaborat cu succes și înainte la filmări și se pare că nu au de gând să se oprească aici.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here