N-ai să crezi unde a fost invitat să cânte Bogdan Ioan, ex Vocea României

bogdan Ioan
Bogdan Ioan – filmare videoclip „Imi pare rau”

Deși au trecut peste patru ani de când a câștigat ”Vocea României”, ecourile acelui concurs încă nu s-au stins. Iar Bogdan Ioan continuă să fie descoperit datorită numărului sau din audițiilor pe nevăzute. Solistul a povestit ce invitații a primit în ultimele zile.
Zilele trecute am observat pe rețelele de socializare imagini cu Bogdan Ioan care a ajuns în Dubai. Așa că l-am contactat și am aflat că este la muncă peste hotare și vom află amănunte abia la întoarcere. Așa că atunci când s-a întors solistul ne-a oferit o declarație, în exclusivitate.

”De curând am avut placerea de a participa și cânta în fața unui numeros public international, de mii de persoane, în cadrul unui eveniment din Dubai, mai exact la lansarea școlii de IT „Teach Me Code”. Cum am ajuns aici? Foarte simplu și interesant în același timp. Într-o zi de miercuri, Alex Cocindau, creierul din spatele „Teach Me Code”, îmi scrie într-un mesaj privat pe Instagram că a fost impresionat văzând audiția mea de la Vocea Romaniei și că și-ar dori să cânt la acest eveniment, care avea loc duminica. Zis și făcut, am luat avionul, am plecat direct spre sala unde se ținea evenimentul, la proba de sunet, iar a doua zi a fost una deosebită atât pentru cei care au asistat la eveniment, cât mai ales pentru mine, având în față un public format din mii de persoane, mai exact 2500 de persoane.

bogdan Ioan
bogdan Ioan

Dar asta nu a fost tot, având parte și de o surpriză. Ora 11:20, mă aflu în culise și îmi încălzesc vocea, repetând celebra piesă a lui Michael Jackson, Earth Song. În timp ce repetam trec pe lângă mine prezentatorii evenimentului, dar nici nu am observant, eram prins de moment. Gata încălzirea, eram pregătit de a intra pe scenă, mă apropii și vin cei doi prezentatori la mine spunându-mi că am o voce extraordinară, iar eu eram un pic nedumerit pentru că nu știam unde mă auziseră. Vine momentul meu, urale în public, iar cei doi, Kris Fade (cunoscut publicului datorită show-ului de succes difuzat pe Netflix, „Dubai Bling”) și Priti Malik, mă abordează din nou, spunându-mi că ei sunt prezentatorii emisiunii „Kris Fade Show” de la Virgin Radio Dubai și că le-ar face plăcere dacă aș cânta în emisiunea lor. A fost ceva neașteptat.

Am ajuns în emisiune, am cântat Earth Song, aducându-mi aminte de emoțiile trăite la Vocea României, iar după, au intrat mulți ascultători din Australia și Orientul Mijlociu în direct, printre care și un român, spunând că parcă l-au auzit pe Michael Jackson, fapt ce m-a emoționat teribil.

La radio in Dubai cu Bogdan Ioan
La radio in Dubai cu Bogdan Ioan

Am avut și plăcerea de a cânta „Heal The World” împreună cu cei din studio. Ei având o rubrică în care cântă diverse piese, ce se numește „Duvet”, vă puteți da seama ce moment amuzant a putut să iasă. În finalul emisiunii, am avut parte de încă o bucurie, aceștia oferindu-le ascultătorilor un fragment din piesa „Do It Like Jackson” pe care urmează să o lansez în luna iunie. A fost o experiență extraordinară pentru mine și mi-a plăcut mult în Dubai. Nu am apucat să vizitez prea multe, fiind acolo pentru un concert, însă cu siguranță mă voi întoarce acolo! Data viitoare mi-ar plăcea să merg în vacanță, cu familia”, ne-a povestit fostul câștigător de la Vocea României.

Citeste si despre:

N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.
Tina Turner s-a stins din viata
PitchMyParents.com: soluția inedită pentru adolescenții ce vor să ajungă la Electric Castle

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here