Nadir, bătut de hoţi: „Am intrat în cameră şi am primit pumni în faţă“

În ultimii ani de zile, Nadir şi-a făcut un nume în industria muzicală din România, majoritatea pieselor sale reuşind să adune câteva milioane de vizualizări pe YouTube şi să ajungă în topurile de la radio.

nadir batut hoti

Artistul a vorbit recent cu jurnaliştii de la Click despre cum era viaţa lui înainte să ajungă celebru. Nadir a povestit că, în urmă cu mulţi ani, a fost bătut de un hoţ care îi spărgea casa unui prieten.

„Am fost bătut de hoţi. Aveam grijă de casa unui prieten, care era mai mult plecat din ţară. Într-o zi, când m-am dus acolo, am dat de doi hoţi. Am intrat în casă şi suna un telefon, într-o cameră. Nici nu am apucat bine să intru în acea încăpere că m-am şi trezit cu pumni în faţă. După ce m-am dezmeticit, m-am apărat şi hoţul a fugit. I-a căzut însă telefonul şi i l-am luat. Am sunat la ultimul număr pe care îl apelase şi mi-a răspuns tatăl lui. M-am dat drept taximetrist şi i-am zis că fiul lui şi-a uitat telefonul în maşină. Aşa mi-a dat adresa şi am anunţat Poliţia“, a spus Nadir.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here