Naguale cântă pe 28 septembrie la Baia Mare

După numeroase concerte în Rusia, Belgia, Kazahstan, Turcia, Cipru sau Italia, Naguale se întoarce acasă și va susține pe 28 septembrie două concerte la Baia Mare, orașul său natal.

naguale mirame

Primul spectacol va avea loc în aer liber, pe Bulevardul Unirii, în cadrul evenimentului anual “Sărbătoarea castanelor”. Eu sunt născut în Baia Mare, iar acum, după șapte ani în care n-am mai cântat aici, revin pe scenă, în orașul meu, a spus Naguale.

Simpaticul artist le-a pregătit băimărenilor o oră de muzică live, cu trompete balcanice și un show incendiar de percuții. Imediat după concertul în aer liber, distracția continuă în Navy’s Pub, unde Naguale va susține încă un concert. Alături de Naguale vor fi și tinerele artiste Saya, Kaira și Eila, din echipa Kazibo Music.

Cei prezenți la evenimentele din Baia Mare vor putea asculta si cel mai nou single al artistului, “Mirame”, o piesă în colaboare cu Kaoma, celebra interpretă a piesei „Lambada”.

După cele două concerte, Naguale își va face din nou bagajele: va pleca luna viitoare în Dubai și în India, unde va susține concerte și va colabora cu un renumit artist indian, cu care va filma și un nou videoclip.

Până la lansarea noului clip, puteți asculta aici single-ul Naguale feat. Loalwa Braz – KAOMA – “Mirame”:

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here