Naguale şi DJ Optick, impresionaţi de festivalul Tomorrowland

Unul dintre cele mai mari branduri de ice tea din România a dat verde la muzică vara aceasta, oferind fanilor oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzică electronică din Europa, Tomorrowland.

Gasca Lipton Ice Tea Tomorrowland

12 români care au răspuns provocărilor lansate de Lipton au trăit alături de endorserii campaniei experiența unică a celei de-a 12-a ediții a festivalului Tomorrowland din Boom, Belgia.

La festival au participat fani Lipton Ice Tea din mai multe colțuri ale Europei, care au avut parte de experiențe unice, pregătite special de brand pentru ei. De la petreceri exclusiviste, organizate la scena Lipton Ice Tea – scena Leaf, la cocktailuri delicioase și răcoritoare cu ice tea și cornere foto, toate menite să ofere participanților o experiență de basm, specifică festivalului Tomorrowland.

„Sunt un fericit participant la festivaluri, concerte în aer liber, e drept, de foarte multe ori ca artist pe scenă, mai puțin din public. Tomorrowland a fost o experiență nouă, am simțit cât de cool este să fii în fața scenei și să-i aplauzi pe artiștii ale căror producții le mixez în seturile mele. Aștept cu nerăbdare Tomorrowland 2017! Sper ca anul viitor să închid cercul și să-l simt și de pe scenă, pentru o experiență completă“, a spus Bogdan Moldovan (DJ Optick).

„Tomorrowland mi-a arătat cât de importantă e energia unui grup în succesul unui eveniment. Deși nu ne știam cu toții înainte să plecăm, am ajuns ca în ziua de festival să nu ne dorim decât să stăm împreună ca grup, să ne oprim să ne salutăm cu toată lumea și să spunem tuturor că suntem români sau să le fredonăm imnul, ca să ne recunoască. A fost o experiență incredibil de faină“, a încheiat Ovidiu Baciu (Naguale).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here