Naguale şi DJ Optick te pot trimite la festivalul Tomorrowland

Vara aceasta, Lipton le oferă fanilor posibilitatea de a trăi împreună experiența unică a unuia dintre cele mai apreciate și urmărite festivaluri de muzică din lume, Tomorrowland, care are loc între 22 şi 24 iulie 2016 la Boom, Belgia.

Lipton Ice Tea_Tomorrowland_3

Ambasadorii parteneriatului Lipton Ice Tea și Tomorrowland sunt Mihai Țăranu (Zmenta), Bogdan Moldovan (DJ Optick), Alin Pândaru (Pandutzu) și Ovidiu Baciu (Naguale). Ei vor da ritmul verii alături de Lipton, pregătind fanii pentru experiența celui mai așteptat festival.

Partenerii Lipton vor oferi fanilor oportunitatea de a se bucura alături de ei de aventura Tomorrowland, dacă vor răspunde provocărilor lansate de Lipton Ice Tea și vor dovedi că își doresc cu adevărat să fie parte a acestei experiențe.

Dă verde la muzică și alătură-te poveștii Tomorrowland, alături de Lipton Ice Tea. Găsește surprizele pregătite pentru această vară pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea și pe paginile ambasadorilor Lipton: Zmenta, DJ Optick, Pandutzu și Naguale. 10 fani vor petrece alaturi de cei mai tari DJ din industrie la editia a 12-a a festivalului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here