Nane a lansat mixtape-ul „Lună plină“

După albumul „Plecat de acasă”, disponibil încă din luna februarie, Nane revine cu cel de-al șaptelea mixtape de până acum, „Lună plină“, care conține 14 piese noi și colaborări cu Junky, Killa Fonic, Mitză, Eli, Super ED, Angeles și Keed.

nane luna plina mixtape

Printre producătorii muzicali de pe „Lună plină“ îi găsim pe Angeles, Lu-K Beats, Mitză, George Borza, Zagga, Foreign Boys, Kostaki Beats, Haarp Beats, Esqu, Motzu, The Real Joe, PRNY, Bogdan Gridan și Marius Onețiu.

„Lună plină“ vine cu un concept bazat de gândurile, stările și întâmplările pe care doar noaptea ni le poate rezerva. Începând cu promo-urile lansate zilele trecute, noul mixtape Nane atrage atenția și în legătură cu răul pe care îl putem întâlni odată cu lăsarea serii.

Înregistrat integral la Okapi Sound Studio, mixtape-ul lui Nane a fost mixat de Grasu XXL și Mitză (master: Grasu XXL) și este disponibil integral pentru ascultare pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și prin intermediul aplicațiilor de streaming (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, TIDAL, Spotify și nu numai), cât și pentru descărcare în iTunes și Google Play.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here