Natalia Gordienko are propriul ei radio în Republica Moldova

Sexy, talentată şi foarte ambiţioasă, Natalia Gordienko a preluat licenţa radioului Russkoe Radio şi este managerul general al postului de radio în Republica Moldova.

Natalia GOrdienkoRadioul are programele sunt atât în limba română cât şi în limba rusă şi, deşi este o nouă provocare pentru artistă, Natalia este foarte muncitoare, determinată şi se informează în fiecare etapă pe care o întâmpină.

“Am o echipă tânără şi creativă, avem foarte multe idei, inclusiv să facem nişte premii muzicale importante în Moldova, însă suntem la început şi sperăm că lumea ne va asculta” spune Natalia.

Moldoveanca, cu origini poloneze şi ucrainiene, nu îşi neglijează sub nicio formă cariera, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la ore de somn sau să fie mereu pe drum. Artista este în promovare cu piesă Habibi, featuring Mohombi, în Ucraina şi apoi în Rusia.

“Sunt non-stop la telefon cu cei de la radio, la fel şi pe mail, nu las nimic la întâmplare pentru că ştiu că oamenii trebuie motivaţi permanent. Sunt o şefă pretenţioasă” glumeşte Natalia. Habibi creşte în vizuzalizari, fiind deja licenţiată în Grecia şi Polonia şi în difuzare în Rusia, Ucraina şi Kazakhstan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here