Naţionala Artiştilor Fotbalişti, locul al treilea la Campionatul Mondial 2016

Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a reuşit să termine pe locul al treilea la Campionatul Mondial Art Football 2016, care s-a desfăşurat în Rusia, la Moscova.

nationala artistilor fotbalisti campionat mondial 2016

Artiştii români au ajuns în finala mică, pe care au jucat-o cu Rusia, meci terminat cu scorul de 13-12, în urma penalty-urilor.

„O finală mică, dar cât o finală mare! Având 3-0 la pauză, organizatorul ne-a rugat să oprim şirul de gloanţe către poarta lor. Meciul s-a terminat 6-6 şi nu au fost prelungiri, sa trecut direct la penalty-uri. A fost 13-12 şi am câştigat! Organizatorul, Yuri Davidov, a spus că acesta a fost cel mai frumos meci din anul 2007 şi până în prezent, de când el organizează competiţia. Andrei Ştefănescu de la Alb-Negru a luat pentru a doua oară premiul pentru cel mai bun mijlocaş al turneului mondial, primul fiind obţinut în anul 2014, atunci când am devenit campioni mondiali“, a spus Aurelian Temişan, unul dintre cei trei membri fondatori ai Naţionalei Artiştilor Fotbalişti, care a luat fiinţă în anul 1991.

Echipa naţională a artiştilor fotbalişti este compusă din Aurelian Temișan, Cosmin Seleşi, Dan Cruceru, Lucian Ghimiși, Ghedi Kamara, Mircea Brânzei, Rareș Varniote, Andrei Ștefănescu, Daniel Chiriță, Mateiu Andrei, Valentin Stan, Marius Mitu, Cristian Dumitrache, Paul Gheorghe, Lixandru Florin, Yurchevici Marian, Beniamin Cioantă, Florin Moise şi Cornel Păsat.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here