Naţionala de Fotbal a Artişitlor a plecat la Campionatul Mondial de la Moscova

Cosmin Seleși și Aurelian Temișan, prezentatorul, respectiv juratul show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, pleacă alături de colegii din echipa Națională de Fotbal a Artiștilor la cea de-a șasea ediție a ART FOOTBALL – Campionatul mondial al artiștilor, care se va desfășura la Moscova, în perioada 27 mai – 6 iunie.

Nationala de fotbal a Artistilor

În cadrul competiției, România este cap de serie și a fost repartizată în grupa A, alături de Turcia, Italia și Olanda, meciurile sale din faza grupelor urmând să se desfășoare pe 29 mai, 31 mai și 2 iunie.

“Din 27 mai până pe 6 iunie, suntem la Campionatul Mondial de fotbal al artiștilor – ART Football 2016. La această competiție am ieșit vicecampioni mondiali, în 2013, campioni mondiali, în 2014, iar anul trecut am obținut locul al treilea. Anul acesta încercăm să egalăm performanța din 2014 și să aducem acasă din nou Cupa cea mare! Este o ediție foarte puternică, pentru că de la an la an echipele se întăresc cu artiști noi și fac mai multe antrenamente și jocuri de pregătire. Dar și noi suntem pregătiți! Mai avem de lucrat puțin la mentalitate dar, în momentul când intrăm în teren, ne mobilizăm foarte tare!”, spune Aurelian Temișan, portarul Naționalei artiștilor. Alături de el, în teren se vor afla, printre alții, Ghedi Kamara și Cornelius Păsat (fundași), Lucian Ghimiși (mijlocaș), Andrei Ștefănescu (mijlocaș și căpitanul echipei) și Cosmin Seleși (atacant).

Cele 16 echipe care vor participa la acest Campionat Mondial sunt: Anglia, Germania, Italia, Turcia, Iran, Rusia, Argentina, Olanda, Slovenia, Slovacia, Kazahstan, Coreea de Sud, Ungaria, Serbia și, evident, România. Toate meciurile vor avea loc pe stadionul Spartakoves din Moscova, iar finala din 5 iunie se va desfășura pe stadionul Torpedo. Cu ocazia acestui eveniment, vor avea loc o serie de concerte în Gorky Park, ce vor fi susținute, printre alții, de: East 17, Kevin McCoy, ex – Bad Boys Blue, Boney M și Fools Garden.

Naționala Artiștilor Fotbaliști din România este dublă campioană mondială, fiind singura echipă de artiști din lume campioană mondială atât pe teren mare (în 2014, la Moscova), cât și pe teren redus (în 2015, la Teheran). Echipa s-a înființat în anul 1992 și, de-a lungul timpului, din lotul său au făcut parte: Dan Spătaru, Gheorghe Gheorghiu, Cristi Minculescu (Iris), Teo Peter și Leluț Vasilescu (Compact), Eugen Mihăescu (Krypton), Adrian Enache, Lucian Viziru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here