Navi lansează albumul de debut sub egida Electrecord

După “Picture Perfect” şi “Burning Process”, single-uri care s-au bucurat de un succes incontestabil, cantautoarea NAVI a semnat un contract pentru albumul său de debut, Songbird, cu prestigioasa casă de discuri Electrecord.

NAVIPentru Songbird, muzica şi versurile sunt compuse integral de NAVI şi NMC (Marian Nica), iar producţia muzicală este realizată de Marian Nica. Albumul a fost înregistrat, mixat şi masterizat în întregime la NMC Productions (Bucureşti).

“Am lucrat la album aproape doi ani, ne-am dat timp să îl facem exact aşa cum ne-am dorit, fără constrângeri şi deadline-uri, am lăsat muzica să se nască natural şi să capete consistenţă”, a spus Navi.

Piesele sunt în engleză pentru că este limba pe care Navi a învăţat-o prima oară şi totodată pentru că îşi doreşte ca muzica ei să se adreseze unui public cât mai larg. Ilustraţiile albumului au fost realizate de Cristina Calară. Imaginile reprezintă mai multe stări: acelaşi suflet de Songbird, dar în cel puţin patru direcţii diferite ale sentimentelor. Pe scurt, Songbird este un rollercoaster de emoţii, contradictorii uneori, inspirate din experienţă de viaţă a artistei Navi.

“Am ales să îmi intitulez albumul ‘Songbird’ deoarece aşa mi-au spus, de când eram mică, oamenii dragi mie, dar şi pentru că sunt foarte pasionată de păsări şi de ideea de zbor în sine. În plus, simt că mă reprezintă 100% şi că piesele mele spun o poveste, întocmai precum cântecul păsărilor”, a afirmat Navi.

Vor fi cel puţin două extrase pe single de pe acest album, care vor fi lansate sub egida casei de discuri Electrecord (înfiinţată în 1932), label-ul de referinţă al istoriei muzicale din România

“Este o mare onoare pentru mine să semnez cu Electrecord, am crescut cu discurile lor, muzica pe care au lansat-o de-a lungul timpului este deja parte din istoria românească. Iar acum albumul meu de debut este inclus în cea mai vastă şi frumoasă fonotecă autohtonă. A fost un drum lung până aici, 15 ani de când am pus prima oară mâna pe microfon şi am decis că asta vreau să fac tot restul vieţii mele. Mi-am găsit locul aici pentru că se pune în primul rând accent pe muzică şi am simţit că ader unui standard, că îmi aşez muzica şi gândurile şi speranţele într-un loc unde sunt încurajată să cresc, să creez şi să fiu mai bună. E un sentiment minunat să nu mai fiu un artist nesemnat, dar să am în acelaşi timp libertatea creativă şi încurajarea unei echipe minunate, atât cea de la casa de discuri, cât şi gaşca mea de la studio”, a încheiat artista.

Songbird cuprinde 14 piese pop-indie inspirate din viaţa reală, dar conţinând speranţe şi vise şi mai ales sentimente. Songbird by NAVI va fi disponibil începând cu 8 iunie 2017 în magazinele de muzică şi online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here