Neylini a cântat la Roma, pentru fanii ei din Italia

Neylini a susținut acum câteva zile un concert special pentru fanii ei din Roma, artista fiind invitată să cânte în clubul “Piccolo Mondo” din capitala Italiei.

Neylini - Te iubesc ItaliaÎnsoțită de doi dansatori și purtând, ca de obicei, o ținută foarte sexy, Neylini a încins atmosfera în clubul arhiplin. Solista a cântat piesele care au făcut-o celebra, printre care “Muleina”, “Ame” și “Dayla”, dar și noul ei single, “Te iubesc”.

“Invitația în Italia a venit ca o surpriză foarte plăcută, mai ales că nu știam exact ce impact au noile mele piese acolo. M-am bucurat să văd în public italieni care-mi știau deja cântecele și care au dansat alături de mine, la fel ca și romanii care înțelegeau foarte clar versurile”, a povestit Neylini.

Una dintre surprizele serii a fost momentul în care managerul lui Neylini, Cornel Zidaru, i s-a alăturat pe scenă pentru a interpreta acustic câteva piese de suflet.

După un show intens, Neylini și-a rezervat următoarele zile pentru a descoperi Roma și a vizita locurile legendare din “orașul celor 7 coline”. “Am avut câteva zile pline de muzică și de zâmbete și m-am întors în țară cu super-energie și cu chef de cât mai multe show-uri reușite”, a mai spus artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here