duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRINeylini: „Nu am un iubit. Cinci ani n-am mai spus «Te iubesc»“

Neylini: „Nu am un iubit. Cinci ani n-am mai spus «Te iubesc»“

Invitată miercuri dimineața la Cronica Cârcotașilor, Neylini a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM noul ei single, intitulat „Te iubesc”, și a răspuns întrebărilor puse de Mihai Găinușă, Oana Paraschiv și Dezbrăcatu.

Neylini la Kiss Fm

Mihai Găinușă s-a arătat curios cu privire la numele de scenă al artistei, aflând de la aceasta că ideea numelui a aparținut foștilor manageri ai cântăreței.

„Ți se pare greu numele?”, l-a întrebat Neylini pe Cârcotaș. „Nu. Mi se pare foarte ușor. Te gândești imediat la nea Ilie”, a râs Mihai Găinușă. „Dacă tu îmi spuneai că e greu, îl schimbam”, a răsuflat ușurată invitata. „Așa ușor îți schimbi numele, doar dacă îți spune un bărbat că e prea greu?”, s-a mirat Oana Paraschiv. „Da, dar nu îmi spune orice bărbat”, a declarat artista.

Neylini a povestit la Kiss FM cum a pornit pasiunea pentru muzică. „Am început să cânt de la o vârstă foarte fragedă. Bine, mai mult în casă, în fața televizorului. Învățam toate reclamele pe dinafară și puneam o masă în fața televizorului. Acum, sincer, nu mă mai uit la televizor. Nici n-am la ce”, a mărturisit ea.

Invitata a cântat noua ei piesă, intitulată ‘Te iubesc’, live la Kiss FM. „Cei mai mulți cred că am făcut-o pentru un fost, actual sau viitor iubit, dat am făcut-o pentru cu totul și totul altă persoană. Nu am un iubit”, a declarat Neylini la Kiss FM.

„Această piesă n-a fost făcută întâmplător. E bine să nu uităm să spunem aceste două cuvinte magice. Unii dintre noi nu folosim ‘Te iubesc!’ de loc. Eu, cinci ani chiar n-am mai spus această expresie, ‘Te iubesc!’. Dragii mei, nu ezitați să spuneți ‘Te iubesc!’ părinților, copiilor, cui vreți voi”, a mărturisit ea, după ce le-a cântat fanilor piesa „Te iubesc”.

„Eu sunt de părere că piesa ‘Muleina’ a fost piesa care a venit ca un boom pentru mine, dar totodată a fost și piesa care m-a ‘îngropat’, pentru că, în perioada aceea, era foarte greu să scot o piesă mai bună decât ea sau cel puțin la fel ca ea. A fost o piesă care se va cânta și peste 20 de ani”, a declarat Neylini.

„Iubesc tot ce mă înconjoară. Iubesc muzica, îmi iubesc familia extraordinar de mult, îl iubesc pe Dumnezeu, îmi iubesc prietenii, fără de care n-aș fi trecut peste multe în viața asta”, a mărturisit ea.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.