Neylini pleacă în vacanţă în SUA

Neylini are planuri mari pentru această vară! În luna septembrie, după terminarea concertelor programate prin ţară, artista va pleca pentru prima dată în America, la New York!

Neylini

„Voi merge în vizită la verişorii mei, care sunt stabiliţi acolo de peste 20 de ani, şi aşa voi avea parte de cea mai frumoasă vacanţă din viaţa mea. Îmi doresc de foarte mult timp să ajung în America. Rudele m-au tot invitat însă mi-a fost greu să mă rup de România şi de carieră…. Am avut mereu câte ceva de făcut”, a explicat Neylini.

Deşi va pleca în vacanţă, artista nu va uita nici în America de muzică. „Nu vreau să mă întorc de acolo fără o colaborare cu un DJ . Verişorul meu cel mic a luat deja legătura cu câteva studiouri din Statele Unite ale Americii, ba chiar este dispus să-şi facă propriul studio de producţie, doar ca să mă convingă să ajung acolo!„, a spus amuzată cântăreaţa.

Neylini a lansat recent un nou single, „Anotimpuri”, perfect pentru sezonul cald! Muzica şi versurile noii piese sunt semnate de Sandor Biro, Cristian Mihai Dumitrescu şi Andrei Ropcea. Mesajul este unul simplu, dar emoţionant: putem fi îndrăgostiţi şi putem iubi în orice anotimp.

„‘Anotimpuri’ este continuarea piesei ‘Te iubesc’! Single-ul vorbeşte despre felul în care ne putem iubi partenerul şi ce poate însemna acesta pentru noi. Cred că foarte mulţi îndrăgostiţi se vor regăsi în versurile noii mele piese, care este practic o declaraţie de dragoste trecută prin toate anotimpurile anului”, a explicat Neylini.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here