Nicolae Botgros, sărbătorit pe 14 ianuarie la „O dată-n viaţă“

Considerat un adevărat „magician al viorii“, maestrul Nicolae Botgros a dus faima muzicii populare româneşti în întreaga lume. El însuşi fiu de lăutar, Nicolae Botgros şi-a legat pentru totdeauna numele de cel al Orchestrei Lăutarii din Chişinău, pe care o conduce de aproape 40 de ani.

iuliana tudor nicolae botgros o data in viata

Pe 14 ianuarie, Iuliana Tudor îi dedică celui care i-a fost alături ani în şir în platoul „O dată-n viaţă“ ultima ediţie din acest sezon a emisiunii, sezon ce a cuprins o serie de întâlniri sub umbrela „TVR 60”. Iuliana Tudor invită toţi prietenii emisiunii la o avanpremieră a zilei de naştere a maestrului, aniversat pe 25 ianuarie, alături de familia acestuia şi de câţiva dintre cei mai apropiaţi colaboratori, sâmbătă seară, de la ora 21.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Invitaţii maestrului Nicolae Botgros sunt solişti alături de care s-a aflat de multe ori pe scenele din ţară sau din străinătate: Mioara Velicu, Adrian Stanca, Niculina Stoican, Sofia Vicoveanca, Nicuşor Iordan, Petrică Mâţu Stoian, Cristian Pomohaci, Ion Paladi, Dana Ivan. De asemenea, maestrului îi este alături familia, soţia, Lidia Bejenaru Botgros şi fiul, Corneliu Botgros. Iar pentru că e vorba de o petrecere cu lăutari, celebra orchestră din Chişinău condusă de maestrul Botgros pregăteşte pentru telespectatorii TVR surprize muzicale din diverse genuri.

Iar cum o asemenea ocazie nu poate fi ratată, însăşi Floarea (actriţa Maria Buză), plecată la muncă în Spania, se întoarce acasă! Ce poveşti are de împărtăşit şi cum o primeşte Gheorghe (interpretat de Marius Rizea), vedem sâmbătă seară, la „O dată-n viaţă“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here