Nicole Cherry ar renunța la școală pentru muzică

Nicole Cherry a deschis luni seria invitaților Kiss FM din această săptămână. Alături de DJ-ița Kiss FM Andreea Remețan, tânăra artistă a răspuns întrebărilor postate de fani. Invitata a declarat că ar renunța la școală pentru muzică și că visează la un Grammy.

nicole-cherry-kiss-fm

Fanii au aflat că, în ciuda celebrității la școală colegii o tratează ca pe o colegă obișnuită. „Colegii sunt foarte drăguți cu mine”, a afirmat ea, mărturisind că nu-i place matematica și că dansul se numără, alături de cântat, printre pasiunile ei.

„Este minunat, dar și greu”, a declarat Nicole Cherry la Kiss FM, atunci când a fost întrebată cum este să fii celebră. „Nu prea mai am timp liber, dar este o viață frumoasă”, a spus ea. Artista a dezvăluit că, deși îi place școala, s-ar lăsa de ea pentru muzică. „Colegii spun de obicei că sunt foarte norocoasă”, a declarat Nicole la Kiss FM. „În timpul liber, merg la film cu prietena mea cea mai bună. M-am gândit că voi avea succes, dar nu atât de repede”, a afirmat invitata.

Nicole, care cântă de la vârsta de 10 ani,le-a povestit ascultătorilor Kiss FM că are ambiții mari legate de muzică. „Visul meu este să ajung la premiile Grammy”, a mărturisit ea.

„Este un sentiment minunat când ești pe scenă și vezi mii de oameni cântând alături de tine… Nu pot descrie sentimentul în cuvinte”, le-a spus Nicole ascultătorilor Kiss FM. Invitata a mai afirmat că și-ar dori să colaboreze cu Jessie J , Alicia Keys sau Justin Bieber și că idolul ei în muzică este Amy Winehouse.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here