Nicole Cherry este „Star salvator” pentru un băiat de 12 ani rămas fără mamă

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 16:00, Nicole Cherry devine „Star salvator” pentru un băiat apropiat de vârsta ei, dar foarte încercat de greutăți și necazuri.

Nicole Cherry

„Am dorit foarte mult să-l ajut pe Ionuț, mai presus de orice. M-a impresionat până la lacrimi povestea pe care el și tatăl lui o trăiesc, cu mama decedată și o casă care nu e chiar de locuit… Tocmai de aceea am acceptat din prima propunerea celor de la Star salvator. A fost foarte greu, din punct de vedere emoțional, să-mi stăpânesc lacrimile în fața lui Ionuț pentru că am vrut să-i inspir mereu pozitivism. Cred că am și reușit, pentru că, în zilele petrecute cu el, am văzut un copil plin de încredere și poftă de viață, muncitor, zâmbitor, în ciuda lipsurilor și problemelor vieții”, a declarat Nicole.

„Chiar și la școală, Ionuț a reușit să devină un băiat respectat și apreciat de colegii lui, iar faptul că are o ambiție puternică m-a făcut să vreau să-i fiu alături chiar și după filmări”, a mai mărturisit artista.

Ionuț, un elev din Gratia, județul Giurgiu, este crescut doar de tatăl său, grav bolnav, de când mama lui a murit de cancer. Casa în care locuiesc este a bunicilor și a luat foc de două ori, așa că acum este într-o stare deplorabilă: plouă înăuntru, iar iarna este foarte frig. Din cauza diferențelor de temperatură s-a format și igrasia, care pune și mai mult în pericol sănătatea celor doi. Ionuț și tatăl lui trăiesc doar din ajutor social și alocație.

Tot ce își dorește tatăl este ca Ionuț să-și poată continua studiile, pentru că ele i-ar facilita accesul la o viață mai bună. Cum îl pot ajuta și telespectatorii, sâmbătă, de la 16:00, la Antena Stars.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here