Nicole Cherry: „Îmi place foarte mult marea“

SummerKiss 2014 a început în forță, cu o invitată specială în studioul Kiss FM de pe plaja din Costinești: Nicole Cherry. Tânăra artistă a strâns imediat zeci de fani în jurul scenei SummerKiss, la concertul pe care l-a susținut după ce a fost luată la întrebări în direct de către Dj-ul Kiss FM Dan Fințescu.

Nicole Cherry summerkiss costinesti

Nicole le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că este vara a început cum nu se poate mai bine, cu peste două milioane de vizualizări ale piesei ‘Vara mea’. „Am rămas foarte surprinsă” a declarat ea.

Invitata a povestit că iubește marea și că-i place să o împartă cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. „Îmi place foarte mult, mai ales că acum mi-am luat o aplicație nouă pentru telefon și fac mereu filmulețe” a spus Nicole.

Artista a cântat live pe scena SummerKiss, apoi s-a fotografiat cu fanii strânși pentru o porție sănătoasă de distracție în prima săptămână adevărată de vară.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Nicole iubesc mult melodia ta e marfă am votato ca cel mai marfă hit al veri eşti o drăguţă tepup mult şi pe viitor poate vom face o piesă în preună te pwp eşti preferata mea

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here