Nicole Cherry: „Norocul meu a fost că am întâlnit oamenii potriviţi, am luat trenul potrivit şi am reuşit“

A început să cânte la vârsta de 9 ani, într-un grup vocal, iar un an mai târziu a devenit solist vocal. Primul festival la care a participat a fost la Vaslui, unde a cântat melodia „Doamna profesoară”, piesă pe care Nicole Cherry o fredonează duminică, 15 noiembrie şi în emisiunea Constantin 60’, de la Prima TV.

Nicole Cherry la Constatin 60 (Prima TV)

Şi-a dorit dintotdeauna să fie cântăreaţă, iar atunci când era mică nu putea adormi decât dacă asculta muzică. Mamaia Copiilor a fost primul festival televizat la care a participat şi, deşi nu se aştepta, a luat preselecţia din prima încercare.

„Am avut emoţii şi am şi acum emoţii. O singură dată nu am avut, dar atunci am clacat. Mi s-a întâmplat tot la un concurs. Nu am cântat urât, dar nu a fost cea mai bună prestaţie a mea”, povesteşte Nicole la Constantin 60’.

Familia i-a fost alături întotdeauna, iar sora sa a fost cea care, printr-o cunoştinţă, a ajutat-o să se lanseze pe piaţa muzicală din România. A îndemnat-o să meargă la un studio de înregistrări şi să dea o probă. De acolo şi până la piesa „Memories” nu a mai fost decât un singur pas şi astfel fetiţa Nicoleta Janina Ghinea a devenit Nicole Cherry.

„Trebuie să ai talent, să munceşti foarte mult şi să ai şi un strop de noroc. Norocul meu a fost că am întâlnit oamenii protriviţi, am luat trenul potrivit şi am reuşit. Am cunoscut persoana potrivită prin intermediul surorii mele”, povesteşte cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here