Nicole Cherry și Lidia Buble s-au „înarmat“ pentru cea mai mare bătaie cu apă

Mai sunt câteva zile până la cel mai cool eveniment al verii organizat de PRO FM. Pe 10 august te așteptăm începând cu ora 15.00 în Parcul Tineretului, intrarea Șincai la cea mai mare Bătaie cu Apă din România.

Lidia Buble alaturi de prezentatorii matinalului PRO FM

DJ-ii PRO FM și cele două vedete, Nicole Cherry și Lidia Buble, care vor cânta în cadrul evenimentului, s-au antrenat temeinic pentru Bătaia cu Apă. Cele două au pregătit artileria grea și se declară nerăbdătoare să dea startul distacției!

“Număr zilele până la Bătaia cu Apă organizată de PRO FM! Vă aștept pe toți să ne distrăm, să cântăm și mai ales să ne batem cu apă”, a declarat Lidia Buble în cadrul matinalului PRO FM prezentat de Greeg și Onuc.

De trei ani PRO FM este liderul distracției, organizând cele mai tari bătăi cu apă, în cele mai mari orașe din țară: București, Constanța, Brașov și Arad. Anul acesta, toți ascultătorii PRO FM sunt invitați să ajute la doborârea recordului de la ediția precedentă, unde nu mai puțin de 2.000 de bucureșteni s-au bătut cu apă în Parcul Tineretului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here