Nicu Covaci: „Am dușmani cum nu visam vreodată“

Nicu Covaci a fost invitatul lui Cristian Hrubaru în studioul Rock FM, unde a povestit despre proiectele viitoare ale Phoenix și o nouă componență a trupei care va concerta la Constanța, pe 14 iunie.

Nicu CovaciInvitatul le-a povestit ascultătorilor Rock FM că 40 de muzicieni au trecut prin formația timișoreană. „Unii dau vina pe tine, că ești prea sever, ești prea aspru, prea profesionist” a spus Cristian Hrubaru.

„Pentru a obține o anumită calitate, trebuie să fii sever cu tine însuți în primul rând. În al doilea rând, așa cum stau lucrurile, noi fiind o formație românească și neavând șansa să ne impunem pe plan internațional, cântând doar în România, eu nu pot să asigur existența membrilor formației” a explicat Covaci, adăugând că i-a sprijinit pe membrii trupei în proiectele lor personale.

„Am un solist vocal nou, am un chitarist nou, am un violonist nou, am un toboșar nou. Intenția mea este ca acest Phoenix să meargă mai departe, să întinerească. Chiar mă bucur că bătrânii și-au luat catrafusele și s-au dus”, a declarat Nicu Covaci la Rock FM.

„Îmi pare rău să spun asta: am dușmani cum nu visam vreodată” a mai spus artistul. Covaci a dezvăluit și că a inițiat la Azuga o tabără de creație, pe care își dorește să o dezvolte în viitor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here