Nicu Covaci: „Din Phoenix nu se poate trăi. Adam Costin este noul solist vocal al trupei“

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost invitatul lui Lucian Boariu în studioul Rock FM, unde le-a vorbit fanilor despre schimbările din cadrul trupei pe care o conduce și despre planurile de viitor ale acesteia.

Nicu Covaci - PhoenixSolistul a declarat că-l sprijină pe Bogdan Bradu în decizia acestuia de a se întoarce la muzica de operă. „Bogdan Bradu are școala lui Pavarotti. Îl înțeleg și-l sprijin. Meseria lui este tenor de operă”, a spus Covaci, care nu a exclus o colaborare viitoare cu acesta.

Invitatul le-a dezvăluit fanilor că trupa are o nouă voce. „Am descoperit un solist vocal nou, Adam Costin. Are o formație a lui, dar îl folosesc și eu. N-am distrus o formație, ci l-am luat ca să colaborez și să-l fac cunoscut, pentru că merită. Are expresie, are o anumită pasiune în voce și vreau să-l sprijin, acesta este rolul meu”, i-a declarat Nicu Covaci lui Lucian Boariu.

„Formația Phoenix este ceea ce apare cu mine pe scenă. Două ore cine-i cu mine pe scenă este Phoenix. Phoenix este un produs, nu o gașcă. Este un produs spiritual, un produs artistic și cine-l sprijină în acel moment este Phoenix. Dacă toți care au trecut prin Phoenix ar face formații – cum încearcă ăștia acuma – ar fi nu știu câte zeci de formații Phoenix. Este absurd”, a susținut invitatul în direct la Rock FM.

Artistul a afirmat că a venit de o zi la București pentru a înregistra noi cântece: „Am două piese foarte supărate – ‘Vino, Țepeș!’ și ‘Marea țiganiadă’”, pe care fanii le-au putut ascultat în premieră la Rock FM.

„N-am impresar, n-am management. Eu încerc să fac ceea ce pot, dar, de la distanță, este foarte greu. Dacă ai o asemenea formație, oamenii ar trebui să poată trăi din ea. Spre rușinea mea, din Phoenix nu se poate trăi. Și atunci eu trebuie să-i las să-și facă alte proiecte personale, paralel cu Phoenix. Și n-am nimic împotrivă”, a susținut Covaci.

„Sufăr că nu mai sunt capabil să fac o ‘Fată verde cu părul pădure’. Sunt așa de supărat în ultima vreme, nu mai ies din mine decât piese de genul acesta”, a declarat Nicu Covaci după ce Rock FM a difuzat ‘Vino, Țepeș!’.

Liderul Phoenix a mărturisit că nu se gândește la retragere deocamdată. „N-am să stau la infinit cu chitara la gât, însă n-am de gând să cedez, mai ales că la ora asta sunt provocat și vreau să demonstrez că dreptatea va învinge până la capăt. Phoenixul nu poate fi dărâmat de nimeni. Ce am construit eu în 50 de ani nu poate să sape nimeni și vom merge mai departe”, a dat Covaci asigurări.

„Găsiți-vă șira spinării și învățați să spuneți ‘Nu!’” și-a îndemnat artistul fanii, în finalul intervenției sale la Rock FM.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here