Nikos Vertis concertează din nou la Bucureşti, pe 26 mai, la Sala Palatului

Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România cu un concert live de excepţie, care va avea loc pe 26 mai, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală.

Nikos Vertis

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, construit cu dragoste şi pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care şi-au manifestat intens dorinţa de a-l revedea pe celebrul artist grec.

„Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete şi să bucure cât mai mulţi oameni. Pentru mine, satisfacţia publicului reprezintă succesul. Le mulţumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea şi îi asigur că dragostea lor mă onorează şi mă obligă. Vă aştept pe toţi pe 26 mai, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat”, a spus Nikos Vertis.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului. Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestră de muzicieni şi va prezenta un show la cele mai înalte standarde.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, staţia de metrou Unirii 1 şi online pe eventim.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.salapalatului.ro, vandbilete.ro. În funcţie de aşezarea în sală, preţul unui bilet este de: 350 de lei, 250 de lei, 150 de lei şi 100 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here