Nikos Vertis, în concert, pe 12 noiembrie, la Sala Palatului

Nikos Vertis, unul dintre cei râvniţi burlaci ai Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din România, pe care o va susţine pe 12 noiembrie la Sala Palatului. Artistul răsplătit cu mai multe discuri de platină pentru compoziţiile sale va susţine primul mare concert de muzică grecească din România, la invitaţia Vreau Bilet.

NikosVertis_12noe

“Sunt foarte impresionat de România, de oamenii de aici, care zâmbesc tot timpul. Iar femeile sunt foarte frumoase, bărbaţii sunt foarte norocoşi”, a spus Nikos Vertis.

Cel mai râvnit burlac al Greciei, pentru care fanele din diferite colţuri ale lumii au făcut o adevărată pasiune şi care a primit în dar de la admiratorii săi canadieni chiar şi o stradă cu numele său, stârneşte adevărate isterii la concertele sale.

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cântat Nikos Vertis, iar treptat faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a răspândit în toată ţara şi i-a adus şi un contract cu Studiourile Universal.

Faima lui Nikos Vertis a început să depăşească graniţele Greciei şi, curând, artistul a început să concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada şi Europa.

Organizatorii evenimentului au pus în vânzare biletele pentru concertul Nikos Vertis pe 30 iunie, iar cei care vor cumpăra bilete până pe 14 iulie vor avea o reducere de 20%. Biletele pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Acestea se pot cumpăra şi în patru rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

Preţ întreg:

Vip: 330 de lei
Categoria 1: 270 de lei
Categoria 2: 210 lei
Categoria 3: 170 de lei
Categoria 4: 140 de lei
Categoria 5: 90 de lei

Preţ cu reducere, în perioada 30 iunie – 14 iulie:

Vip: 264 de lei
Categoria 1: 216 lei
Categoria 2: 168 de lei
Categoria 3: 136 de lei
Categoria 4: 112 lei
Categoria 5: 72 de lei

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here