Noaptea Târziu a prezentat o nouă parodie, „Are fața schimbătoare“, interpretată alături de Jo

Noaptea Târziu a lansat zilele trecute o parodie nouă, „Are fața schimbătoare“, care este un cover amuzant după piesa „Până vara viitoare”, interpretată de Jo și Randi.

noaptea tarziu feat. jo - are fata schimbatoare

Noua parodie a celor trei băieți care au cucerit online-ul este interpretată alături de Jo și este lansată la aproximativ un an de zile după ce Noaptea Târziu și Jo au colaborat pentru „Îți amintești câte rate ai” (cover după „Cu un picior în Rai”).

„Întotdeauna este o plăcere să cântăm alături de Jo, pentru că suntem prieteni foarte buni. Ca și la precedenta colaborare, ne-am gândit să o contactăm pentru că această parodie este dupa un single de-al ei și eram siguri că va accepta să fie vocea feminină de pe piesă. La filmări ne-am distrat foarte tare, iar unele scene au fost teribil de amuzante”, au spus băieții de la Noaptea Târziu.

„Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu băieții de la Noaptea Târziu, pe care îi știu de foarte mult timp și care îmi sunt foarte buni prieteni. Noi am mai colaborat și în toamna anului trecut pentru o parodie făcută după altă piesă de-a mea și am acceptat cu bucurie și de această dată să cânt cu ei. Ne distrăm foarte tare la înregistrări și la filmări, iar asta mă face să-mi doresc mereu colaborări cu ei”, a încheiat Jo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here