Noi date în turneul naţional susţinut de Virgil Ianţu

Odată cu lansarea albumului „Ieri şi Azi“, Virgil Ianţu pregăteşte pentru primăvara acestui an o serie de concerte în ţară, astfel că noul său proiect muzical va putea fi ascultat live nu doar în Timişoara, ci şi în Bacău, Iaşi, Braşov, Cluj şi Sibiu.

Virgil_Iantu_credit Alex Galmeanu_

Lansarea albumului „Ieri şi Azi“ semnat Virgil Ianţu, programată pentru a doua jumătate a lunii februarie, va fi urmată de un prim turneu naţional al artistului ce va debuta cu un concert special de 1 Martie, la Filarmonica Banatului, Sala Capitol din Timişoara.

Spectacolul ce se va desfăşura în formula extinsă, cu acompaniamentul Bucharest Jazz Orchestra, va fi urmat de alte cinci concerte în ţară:

22 martie, Bacău – Teatrul de Vară Radu Beligan
23 martie, Iaşi – Casa de Cultură a Sindicatelor
28 martie, Braşov – Filarmonica Braşov, Sala Patria
29 martie, Cluj – Casa de Cultură a Studenţilor
30 martie, Sibiu – Filarmonica Sibiu, Sala Thalia

Toate spectacolele sunt programate la ora 20:00, accesul în sălile de spectacol realizându-se începând cu ora 19:00. Biletele pentru show-ul din Timişoara sunt disponibile pe myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, la trei categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă, respectiv 70, 90 şi 120 de lei. În perioada imediat următoare vor fi puse în vânzare şi biletele pentru celelalte concerte.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here