Noi nume confirmate pentru X-Bass Exit Adventure: Sigma, Sub Focus și mulți alții

Staruri mondiale ale drum’n’bass-ului și-au confirmat prezența la Exit Adventure, eveniment care se întinde de la Cetatea Petrovaradin până la plaja Jaz din Budva.

sigma xbass exit adventure

După extraordinarul concert de anul trecut de la Sea Dance, Sigma vine la Exit pentru un spectacol de neratat. Alături de aceștia vor mai urca pe scenă eroul muzicii jungle-reggae, Congo Natty, energicul trio rusesc Teddy Killerz, canadianul Rene LaVice, precum și Sarah Farina din Berlin. Și, pentru ca aventura să fie cu adevărat magică, Sub Focus, MC ID, dar și duo-ul My Nu Leng, alături de Dread MC, vor oferi momente de neuitat la Sea Dance.

Deschiderii festivalului magic al Exit Festival de joi, 7 iulie, i se adaugă încă o experiență emoționantă, pentru că duo-ul britanic Sigma, cunoscut pentru îndrăgitul cântec “Nobody to Love”, care le-a adus două nominalizări la premiile BRIT, va ocupa un loc în programul scenei principale. Ei au colaborat cu nume mari ale industriei precum Ellie Goulding, Kanye West, Paloma Faith și Kiezsa.

Albumul “Life”, lansat la sfârșitul anului trecut, le-a adus o mulțime de recenzii pozitive atât din partea fanilor cât și a criticilor. Cea de-a doua zi a festivalului o va avea în deschidere pe energica Sarah Farina, care aduce, direct din Berlin, seturi care combină perfect bass-ul cu ritmurile futuristice proeminente ale R&B-ului și UK Funk-ului. Sarah numește acest stil rainbow-bass.

Congo Natty, cunoscut și ca Rebel MC, pionier al muzicii jungle londoneze, care combină stiluri precum pop-rap și hip-hop, dance și raggae, ajunge pe scena principală a festivalului pe 8 iulie. Sâmbătă, 9 iulie, distracția va începe alături de producătorul de drum’n’bass canadian Rene LaVice. Este unul dintre cei mai populari DJ-i din America de Nord, a atras atenția celor de la BBC și a celui mai premiat producător, Andy C. care, de asemenea, face parte din line up-ul Sea Dance Festival.

Susținut de elita ”175 bpm”, care îi înclude pe Sub Focus, Sigma și Andy C, liderul RAM Records, Rene a devenit unul dintre cei mai doriți DJ-i ai drum’n’bass-ului.

Grigory Cherekaev, Anton Mashevsky and Oleg Cholovskii, cunoscuți publicului drept Teddy Killerz, îi vor înviora pe cei prezenți sâmbătă, 9 iulie. Celebri pentru diversitatea muzicii lor, aceștia vor prezenta un amestec de drum’n’bass, dubstep, trap și breaktrap.

Deveniți cunoscuți după ce au remixat piesa ”Make it Bun Dem” a lui Skrillex, acum fac parte din RAM Records și au remixat numeroase piese, inclusiv ”Ragga Bomb” a lui Skrillex și ”Make Those Move” a celor de la I Am Legion, trupă formată din membrii Foreign Beggars și Noisia, care au fost, timp de șase săptămâni, numărul unu în lista Beatport.

congo natty xbas exit adventure

Lideri în lumea dubstep-ului și a drum’n’bass-ului, Sub Focus împreună cu MC ID vin la scena principală a Sea Dance, vineri, 15 iulie, și aduc cu ei binecunoscutele “Rock It”, “Follow The Light”, “Last jungle” și “Out of The Blue”. Sub Focus au colaborat cu nume precum The Prodigy, Deadmau5, Empire of the Sun sau Dizzee Rascal și muzica lor răsună la toate festivalurile mari din lume.

În aceeași seară, pe scena principală de la Jaz Beach va fi prezent duo-ul din Bristol, My Nu Leng, format din Tommy și Jammo, cărora li se va alătura Dread MC. Succesul lor ascendent se datorează fuziunii stilurilor precum house, garage și jungle combinate cu bass puternic și înalte ascuțite. Cu noi materiale pregătite de lansare și un sezon de turneu plin, My Nu Leng continuă să cucerească inimile și mințile fanilor din întreaga lume.

În acest an, Exit Festival va avea loc în perioada 7 – 10 iulie la Cetatea Petrovaradin, urmând ca Exit Adventure să se mute pe plaja Mării Adriatice, la cea de-a treia ediție a Sea Dance Festival, în perioada 14 – 16 iulie.

Artiștii confirmați pentru Exit Adventure sunt Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Andy C, Anti-Flag, At the Gates, Cock Sparrer, Disciples, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Mind Against, Modestep – DJ Set, Sigma DJ Set, Sub Focus & ID – DJ Set, Wilkinson – DJ Set Feat. MC Ad-Apt, Zomboy, Antigone, Borghesia, Congo Natty, DJ Hype, Dub Pistols, Feder, Francois X, Ivy Lab, Kensington, Ms. Dynamite, My Nu Leng & Dread MC, Rene Lavice, Sam Feldt, Sarah Farina, Shlømo, Sub Zero, Teddy Killerz și Tommy Four Seven.

Cei care vor să se bucure de magia festivalului de la Novi Sad pot achiziționa pachetul la un preț promoțional de 325 de lei, ceea ce presupune un discount de 60% din prețul final. Acesta include un abonament la Exit Festival (Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, Serbia) și un abonament la Sea Dance Festival (Jaz Beach, Budva, Muntenegru).

Abonamentele sunt disponibile special pentru cetățenii români care vor să se bucure de Exit Magic Adventure. Abonamentele cu preț promoțional pentru fiecare festival în parte pot fi achiziționate la prețul de 280 de lei (Exit), respectiv 170 de lei (Sea Dance).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here