Noora Noor şi-a anulat turneul din această vară, care includea şi concertul din România

Cântăreaţa Noora Noor, cunoscută drept „regina soul” a Norvegiei, şi-a anulat turneul programat pentru această vară, care includea şi concertul de pe 29 iunie, de la evenimentul WonderDay, ce va avea loc pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti, informează organizatorii, Amphitrion.

Noora Noor

Astfel, în urma unor probleme neprevăzute de sănătate, artista a fost nevoită să anuleze mai multe concerte programate pentru vara aceasta, printre care şi apariţia de la WonderDay din data de 29 iunie.

Potrivit organizatorilor, WonderDay se va desfăşura însă fără alte modificări de program, pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia.

În prezent, Noora Noor este spitalizată, problemele de sănătate obligând-o la repaus complet, departe de scenă pentru următoarele câteva săptămâni. Concertul de la Bucureşti nu va fi singurul anulat, turneul artistei urmând a fi înterupt până la posibilitatea reluării spectacolelor.

„Îmi pare foarte rău că problemele de sănătate pe care le am la acest moment mă împiedică să mai ajung la WonderDay. Aşteptam cu nerăbdare să concertez aici, mai ales că acest show ar fi fost prima mea apariţie live în România! Îmi doresc din tot sufletul să ajung în România odată ce mă voi fi recuperat şi îmi cer scuze tuturor fanilor care planificau să mă vadă live în acest an. Sper să ne vedem curând! Cu dragoste, Noora Noor!”, a declarat artista.

Evenimentul-concept WonderDay va avea loc pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, avându-i în program pe Aylin Cadir & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah şi celebrul Asaf Avidan, acesta urmând să încheie seara cu un concert acustic special.

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.myticket.ro, la preţul de 149 de lei. În ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la preţul de 160 de lei. Copiii cu vârste sub 12 ani vor beneficia de acces gratuit, numai acompaniaţi de cel puţin un adult.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here