O blondă din politică participă la „X Factor“

E blondă, vorbăreață, dezinvoltă și lucrează în politică. Natalia Claudia Enache, consilier local și președinte de partid la Târgoviște, vine la „X Factor“ vinerea aceasta, 28 octombrie, sigură pe ea și cu gândul că îi poate convinge pe cei patru jurați să o aleagă pentru următoarea etapă a show-ului.

natalia-claudia-enache-x-factor

„Ștefan, noi suntem vechi prieteni pe Facebook“, a ținut aceasta să-i spună juratului, spre uimirea sa. Iar alegerea piesei pe care o va interpreta nu este întâmplătoare: simpatica politiciană vrea să cucerească scena „X Factor“ cu melodia Deliei, „Gura ta“.

În aceeaşi ediţie, un puști carismatic din Craiova aduce emoție multă și aplauze puternice în sala audițiilor. Acesta vrea să arate tuturor prin melodia pe care o va interpreta, cu versuri compuse de el, pe ritmuri de folclor reinterpretat, că o parte din generația tânără nu a uitat de numele grele românești care au marcat domenii precum cinematografia, literatura, pictura sau sportul.

Prin urmare, tânărul va reuși să-l emoționeze pe Ștefan Bănică tocmai pentru că în versurile sale îl va aminti și pe tatăl acestuia. Iar juratul de la „X Factor” a ținut să puncteze că apreciază mult faptul că există încă puști care au auzit de Anda Călugăreanu, Ștefan Bănică sau Nicu Constantin și că se bucură că aceștia reprezintă în continuare o sursă de inspirație.

Tot pe 28 octombrie, Delia, Brenciu, Bănică și Carla’s Dreams se întâlnesc cu Bruno Mars de România, un puști simpatic și deschis, dar și cu un grup de 8 adolescenți care vor să dea o nouă interpretare conceptului de cor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here