O carte despre viaţa lui Kurt Cobain va fi lansată simultan cu documentarul „Montage of Heck“

Documentarul „Montage of Heck” despre viaţa solistului Nirvana, Kurt Cobain, care va fi lansat în luna mai, va fi însoţit de o carte ce va prezenta în detaliu evenimentele relatate în filmul produs de HBO, potrivit contactmusic.com.

kurt cobain carte documentar

Cartea va avea acelaşi titlu cu filmul „Montage of Heck”, un nume luat de pe o casetă cu muzică realizată de Kurt Cobain şi care a fost amplu distribuită anul trecut pe internet.

Caseta conţinea piese ale unor artişti ca The Beatles, The Monkees, Iron Maiden, Black Sabbath şi The Jackson Five, oferind o imagine a asupra genurilor muzicale diferite care au influenţat cântecele compuse de Kurt Cobain.

Documentarul va avea premiera mondială în cadrul Festivalului de Film Sundance de la sfârşitul acestei luni, urmând să fie difuzat şi pe postul HBO în luna mai.

Filmul este regizat de Brett Morgen, nominalizat la premiul Oscar în 1999 pentru documentarul „On the ropes”. Potrivit unui comunicat recent al HBO, producţia va include piese foarte rare ale rockerului găsite în arhiva artistului.

Brett Morgen a declarat că a lucrat cu fiica lui Kurt Cobain şi Courtney Love, Frances Bean, pentru realizarea acestui documentar.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here