O concurentă de la „România dansează“ a refuzat să-i dea numărul de telefon lui CRBL

Concurenţii de la „România Dansează” sunt talentaţi, frumoşi, dar au şi personalităţi puternice. Încă de la primii paşi pe scena show-ului, concurenta Andrada Anton a ridicat sala în picioare şi a obţinut ropote de aplauze, dar şi admiraţia celor trei juraţi, CRBL, Connect-R şi Monica Petrică.

Andrada AntonReacţia publicului a fost firească pentru că, după cum Monica a punctat, Andrada este o prezenţă remarcabilă pe orice scenă. CRBL i-a explicat concurentei că reacţia publicului e stârnită de faptul că spectatorii vor să-i afle numărul de telefon, dar răspunsul fetei i-a lăsat, însă, mască pe toţi cei din sală: „Nu am telefon mobil. Am un prieten şi nu-mi mai trebuie altul”, mărturiseşte concurenta.

Andrada a demonstrat că şi-a meritat aplauzele publicului, aducând pe scena „România Dansează” un dans contemporan spectaculos. CRBL şi Connect-R nu au admirat doar prestaţia concurentei, ci şi picioarele sale: „Ai 1,80 înălţime şi un metru de picioare”, mărturiseşte Connect-R. Comentariile juraţilor la adresa Andradei s-au oprit în momentul în care juraţii l-au cunoscut pe iubitul concurentei şi au aflat că acesta practică arte marţiale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here