joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIO cutie aniversară cu albumele trupei The Beatles va fi lansată în...

O cutie aniversară cu albumele trupei The Beatles va fi lansată în SUA în 2014

Toate cele 13 albume pe care formaţia The Beatles le-a lansat în Statele Unite ale Americii vor fi reeditate într-o colecţie aniversară, care va fi lansată pe 21 ianuarie 2014, pentru a marca 50 de ani de la primul turneu al trupei britanice în America.

BBC-Vol2-CoverArt

Colecţia aniversară, ce cuprinde cinci albume care nu au mai fost niciodată înregistrate pe CD, începe cu discul din 1964, „Meet the Beatles”, şi se încheie cu discul din 1970, „Hey Jude”, informează contactmusic.com.

Cele 13 CD-uri reproduc copertele originale ale discurilor şi sunt însoţite de o broşură de 64 de pagini, cu fotografii ale grupului The Beatles.

Cei patru membri ai trupei au adus Beatlemania în Statele Unite pe 7 februarie 1964, când au sosit la New York pentru a participa la emisiunea lui Ed Sullivan de pe postul CBS. Primul concert al formaţiei The Beatles a avut loc pe 11 februarie 1964, în Washington.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.