O nouă categorie de bilete la concertul Yngwie J. Malmsteen este sold out

Categoria III de bilete, cea de 159 de lei, pentru concertul Yngwie J. Malmsteen din data de 13 mai, de la Sala Palatului, ora 20.00, este SOLD OUT.

YngwieAu trecut 18 zile de la anunţarea evenimentului şi deja 2 categorii de bilete sunt epuizate. Invităm spectatorii să îşi rezerve sau să îşi cumpere din timp bilete la acest concert, reamintindu-le totodată că din data de 1 februarie acestea se găsesc la următoarele preţuri:

VIP – 359 RON
CATEGORIA I – 259 RON
CATEGORIA II – 219 RON
CATEGORIA III – 159 RON
CATEGORIA IV – 99 RON
CATEGORIA V- 59 RON

Aşteptat cu real interes din 1994, virtuozul Yngwie J. Malmsteen promite un concert exploziv din care nu vor lipsi piesele ce l-au făcut celebru! Între timp managementul artistului a urcat pe site-ul oficial show-ul din România. Prin urmare putem spune că artistul cu siguranţă va ajunge în Bucureşti pentru concertul promis!

Aşadar, sensibilul, năbădăiosul, dramaticul, vulcanul de nestins, Yngwie J. Malmsteen, un rege al arpegiilor, un adevărat inovator al chitarei electrice alături de legenda Jimi Hendrix şi Eddie Van Halen, cel care a rescris cartea chitaristilor heavy metal prin tehnica şi compoziţiile sale în stil baroc, soseşte pentru prima oară în România, într-un concert memorabil la Sala Palatului, în ziua de 13 mai 2015, începând cu ora 20.00. Accesul în locaţie se face de la ora 19.00!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here