O nouă ediţie a festivalului concurs de muzică „Laleaua de Aur“ debutează pe 14 octombrie

În perioada 14-16 octombrie 2015 va avea loc ediţia cu numărul nouă a unui festival cu tradiţie, în sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor “Dacia” din Mioveni.

Laleaua de AurEvenimentul își propune descoperirea, ierarhizarea și promovarea valorilor autentice a muzicii usoare, adresându-se copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani. Festivalul va fi împărțit în două secțiuni: Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. În încheierea celei de-a doua zi de concurs, artista NICO va susține un recital.

De asemenea, ultima zi a festivalului, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 16.00, aduce Gala Laureaților și un recital susţinut de trupa ALB NEGRU.

Juriul festivalului va fi format din: Dida Drăgan – interpret muzică ușoară, Nico – interpret muzică ușoară, Carmen Aldea Vlad – poet, textier, Adina Cezar – coregraf, Dan Dimitriu – compozitor, dirijor, Argentina Culcuș – Director Centrul Cultural Mioveni și Elisabeta Panait – Director Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni.

Orchestrația va fi asigurată de DAN DIMITRIU BAND, iar coregrafia de baletul Școlii de Dans WORLD DANCE’’.

Premiile oferite de către organizatori vor consta în trofee și bani, și vor fi oferite pentru fiecare categorie în parte.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here