„O nouă viaţă“, prima telenovelă muzicală românească, are premiera pe 2 februarie, la Acasă TV

“O nouă viaţă”, prima telenovelă muzicală românească va avea premiera duminică, 2 februarie, de la ora 20.30, zi în care postul Acasă TV aniversează 16 ani.

O noua ViataNoua producţie, care derivă din serialul de succes “Pariu cu viaţa”, vine cu un scenariu inedit, cu piese originale Lala Band, cover-uri celebre, iar la începutul şi finalul fiecărui episod, telespectatorii vor urmări videoblog-uri cu membrii Lala Band.

“Ioana se întoarce din străinătate, unde a fost plecată pentru studii. Când ajunge acasă, află că i-a fost ascuns ceva grav”, spune Alina. “Andrei începe “O nouă viaţă” destul de încrezător în forţele proprii, îşi deschide un business alături de prietenii săi, relaţia cu Ioana este una linsitită… însă lucrurile nu vor fi roz pentru prea multă vreme!”, o completează Dorian.

Adolescenţii care au format Lala Band în “Pariu cu viaţa” sunt acum nişte tineri care încearcă să-şi construiască “O nouă viaţă”.

Anca suferă de amnezie retrogradă (pierderea parţială a memoriei) în urma unui accident de motocicletă. Vlad, iubitul ei, se învinovăţeşte pentru accident şi se ascunde de prietenii săi, de toată lumea. Ioana tocmai se întoarce de la un master făcut la Paris şi descoperă că familia i-a ascuns accidentul surorii ei, care nu o recunoaşte. Andrei îşi deschide un studio de înregistrări alături de Dima şi Cristi şi Ioana semnează un contract pentru o carieră solo cu impresarul care fură brandul Lala Band!

Vlad lucrează la un depozit de la periferie alături de foştii săi colegi de trupă, Rafael şi Jenel, care sunt implicaţi alături de Pavarotti în diverse combinaţii periculoase. Monica e însărcinată şi stă la Paris cu Ioana. Nu ştie dacă tatăl copilului ei este Dima, soţul ei de care vrea să divortze, sau bărbatul care a violat-o. Sara are un contract cu impresarul Ioanei şi acceptă să cânte în noua formulă a trupei Lala Band, iar Bubu pleacă la studii în străinătate.

Traian, un bărbat care îi răpise în trecut pe copii pentru a-i duce la fetiţa lui bolnavă de cancer, a cărei ultimă dorinţă era să-şi vadă idolii, reapare în viaţa lor cerându-le iertare.

În acest puzzle ale cărui piese par că nu se leagă, există o eminenţă cenuşie care doreşte să distrugă familia Anghel! El este Filip Mărculescu, un avocat bogat, influent, fără scrupule, care vrea să răzbune destrămarea familiei sale. Tatăl lui Filip s-a sinucis după ce, acum 20 de ani, a fost compromis public, sărăcit şi condamnat într-un proces în care Sandu Anghel, în complicitate cu un senator, o judecătoare şi un contabil au făcut în aşa fel încât toată vina să cadă asupra lui. Filip îi atacă pe toţi membrii familiei Anghel, Anca, Ioana, Andrei, Mara, în moduri diferite, regizând problemele pe care aceştia le consideră ghinioane, destin, sau necazuri aparent fără legătură între ele.

Distribuţia:
Anca -Cristina Ciobanasu
Vlad -Vlad Gherman
Ioana -Alina Eremia
Andrei-Dorian Popa
Monica-Alexia Talavutis
Dima-Dima Trofin
Mara -Carmen Tanase
Traian -Bebe Cotimanis
Filip-Bogdan Albulescu
Sara -Sore Mihalache
Cristi-Rapha Tudor
Rafael Cercel-Levent Sali
Nae-Misu Calin
Tantica -Elvira Deatcu
Bunicul-Marin Moraru
Raluca-Adela Popescu
Bubu-Bubu Cernea
Jenel -Gabi Ciocan
Dana-Ana Baniciu
Tudor-Radu Valcan
Mia-Sara Posliusnic
Robert -Razvan Fodor
Mihaita -Bogdan Iancu
Vasile-Ion Ion
Pavarotti-George Secioreanu
George-Andrei Rosu
Vivi -Miruna Alexandra Manescu
Stefan -Matei Sorescu
Amalia -Alina Chivulescu
Tania-Marina Neagu
Lara-Miruna Iova
Edi-Stefan Hitruc
David -David Hences
Sorana-Sorana Pacuraru
Sandra-Naftanaila Alexandra
Bobo-Alex Nicolae
Matei-Silviu Stanescu
Alice-Stefania Zmau

Loading...

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here