O pisică și trei cățeluși, cadouri de Crăciun pentru Patricia și Bianca de la Amadeus

Artistele din trupa Amadeus au petrecut sărbătoarea nașterii Domnului alături de familiile și prietenii noi. Cei dragi lor au avut grijă să le răsfețe cu cadouri care mai de care mai speciale, potrivite pasiunilor lor.

Patricia Cimpoiasu

Patricia Cimpoiașu, spre exemplu, pasionată de sport, muzica, dar și de feline, a primit în dar un pui de pisică Scottish Fold, ghete de snowboard și bilete la concertele trupei sale favorite.

„Am primit un pui de pisica adorabil, rasa Scottish Fold, bilete la concertele uneia din trupele mele preferate, Coldplay, ciocolată și ghete noi pentru snowboard. Dincolo însă de cadourile dăruite, cele mai de preț bucurii au ținut de faptul că a fost alături, în aceste zile, alături de familie și prieteni. Părinții au fost tot timpul preocupați de ce semnifică sărbătorile și de modul în care le înțelegem noi, copiii. Faptul ca ei s-au implicat cu tot sufletul de fiecare dată ne-au facut să devenim recunoscători pentru toate aceste amintiri, să devenim mai buni, mai responsabili, mai rabdători, mai sensibili. Bunicii m-au influențat pe partea spirituală și am devenit din ce în ce mai preocupata de credința mea. Sărbătorile, în general, sunt un moment de reculegere pentru mine, perioade în care mă rog mai intens, mă apropii cu mai multă bunătate de familie, cu mai mult dor și bucurie. Ador să îmi revăd bunicii, verișorii, unchii, mătușile și să participam cu toții la obiceiurile peste care nu am sărit niciodată. Iar la masa de Crăciun am fost și suntem negreșit în jur de 25 persoane”, a povestit Patricia.

Bianca Gavrilescu, la rândul său, a petrecut Sărbătorile alături de întreaga familie, la Deva, oraș în care locuiește bunica ei. În dar a primit, pe lângă multe alte cadouri, și trei pui de cățel Bishon Maltez.

“Crăciunul pentru mine este cel mai frumos moment al anului. Ne-am strâns toată familia la bunica la Deva și am pregătit multe bunătăți, mai ales prăjituri. Au venit colindătorii de dimineață până seara sa ne cânte colinde autentice specifice zonei și, în dimineața de Crăciun, a venit și moșul. Pentru că am fost cuminte anul acesta Mos Crăciun a fost foarte darnic, iar printre cadourile aduse au fost și trei pui de cățeluși albi ca zăpada”, a spus Bianca.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here