luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIOana Matache, sora Deliei, moment incredibil de stand-up: “Relația dintre noi două:...

Oana Matache, sora Deliei, moment incredibil de stand-up: “Relația dintre noi două: om bogat, om sărac”

Delia, una dintre cele mai mari artiste ale României, are o soră care nu este la fel de cunoscută ca ea, dar care este și ea cântăreață și influencer.

Oana Matache cântă în trupa Deliei și a fost invitată să-i ia la roast pe jurații de la iUmor, emisiune din care face parte și celebra artistă.

“Vreau să vă spun de la bun început că relația dintre noi două este una foarte frumoasă. O relație pe care îmi place să o intitulez, în mod sugestiv: om bogat, om sărac. Dar o iubesc foarte mult pe Delia. Datorită ei, eu nu am o carieră solo. Asta pentru că fac parte din trupa ei”, și-a început Oana Matache numărul.

După care au urmat multe glume, majoritatea pe seama Deliei, iar numărul de umor al Oanei Matache a ajuns în trending, fiind vizionat de aproape 1 milion de oameni.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.