sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIOana Radu: „Mănânc multe lucruri, dar nu sos“

Oana Radu: „Mănânc multe lucruri, dar nu sos“

Oana Radu a fost invitata lui Dan Fințescu și a lui OliX la SummerKiss Costinești, unde s-a lăsat intervievată live la Kiss FM și a cântat în fața fanilor adunați pe plajă.

Oana Radu

Interviul a început cu o dezvăluire legată de mâncărurile cu sos, al cărui fan nu este Oana Radu. „E bine să mănânci cu sos dacă-ți permite corpul. Cum mie nu-mi permite, nu mănânc sos. Eu chiar mănânc multe lucruri, dar nu sos”, a spus Oana.

Invitata a povestit că a lansat ‘Tu’, piesa cu care a spart topurile, abia după ce a slăbit, deși aceasta era gata cu mult timp înainte.

„Piesa mea a fost gata încă de anul trecut, pe vremea aceasta, când aveam 120 de kilograme, lucru care, din păcate, m-a împiedicat să-mi lansez piesa, pentru că așa merg lucrurile în România. Și atunci am așteptat, am luptat și acum am reușit”, a declarat ea.

„Tu ești un fel de boxer, pentru că numai ei n-au voie să se urce în ring până n-au greutatea potrivită”, a observat Fințescu zâmbind. „Din păcate, cred că toți cei care vor să apară pe scenă sunt boxeri”, a răspuns Oana, adăugând în glumă că, până acum, nimeni n-a făcut-o knock-out și nici ea n-a făcut pe nimeni knock-out.

Fanii cântăreței au aflat și care sunt planurile ei muzicale, Oana declarând că va lansa o nouă piesă în luna august, intitulată „Ea a fost prima”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.