Oana Sârbu: „Tatăl meu mă învaţă foarte multe despre profesia de artist“

Oana Sârbu a fost invitată în emisiunea “Draga mea prietenă”, unde a vorbit despre carieră, persoane care i-au marcat viaţa, dar şi despre băieţelul său, Alexandru Stelian.

Oana Sarbu“Tatăl meu este cel care mă învaţă foarte multe despre profesia aceasta, de artist, şi care, şi acum, îmi dă foarte multe sfaturi bune. (…) De la el învăţ foarte multe. Apoi este Virgil (Popescu – compozitor, fostul soţ al artistei – n.r.) care a fost un mentor muzical pentru mine. El m-a învăţat foarte multe despre muzică” spune vedeta.

Îndrăgita artistă a vorbit despre băieţelul său, Alexandru Stelian, în vârstă de 6 anişori, şi despre cât de importantă este şcoala primară pentru copii.

“Nu îl voi de pe Stelian la şcoală, din această toamnă. Mai stăm puţin. Nu ştiu încă, la ce şcoală va merge, privată sau de stat. (…) Bagajul format în şcoala generală, dincolo de cei 7 ani de acasă, de lucrurile care se moştenesc sau se învaţă acasă, are cel mai mare impact asupra educaţiei unui copil”, este de părere artista.

Oana şi-a amintit şi de perioada în care a jucat în filmul “Liceenii” şi a mărturisit că scena sărutului din film, dintre ea şi actorul Ştefan Bănică Jr., nu a fost uşor de filmat:

“Au fost destul de greu de filmat secvenţele acelea, pentru că nu este aşa uşor să te ‘pupi’ cu cineva, dacă nu ai o relaţie de iubire sau de prietenie. Aveam 17 ani, nu aveam un prieten”, a spus Oana Sârbu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here