Otilia lucrează la o piesă nouă cu un cântăreţ faimos din Turcia

Otilia, cântăreaţa care a dat lovitura în ţară şi peste hotare cu hitul “Bilionera” pregăteşte în premieră pentru un artist român o colaborare inedită şi anume o piesă cu interpretul şi compozitorul turc “Serdar Ortac”.

Otilia si Serdar OrtacCa nivel de popularitate în ţara sa natală “Serdar Ortac” are puţini concurenţi, unul dintre cei mai serioşi fiind însuşi Tarkan. Încă de la lansarea primul album în 1994 urmând alte 17 albume, artistul continuă să fie iubit pe o categorie largă de vârste începând la cei mai mici până la cei mai vârstnici.

“Otilia este foarte iubită în Turcia, acelaşi lucrul îl putem spune şi de Grecia, Cipru, Bulgaria şi alte peste 10 ţări. În ianuarie am semnat multe contracte cu case de discuri importante din lume câteva dintre ele find din Italia, Franţa, Germania, Polonia sau UK. Câteva zeci de concerte pentru 2015 în ţările enumarate mai sus au fost deja confirmate doar în ianuare. Suntem foarte bucuroşi pentru răsplata muncii noastre şi mulţumim tuturor celor ce ne-au fost aproape”, a declarat managerul Otiliei, Ionuţ Bejinariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here