Ovi, provocat să petreacă o zi la stână

Pentru că duelul primei ediţii a fost câştigat (săptămâna trecută) de Paula, ea l-a provocat pe Ovi să petreacă, o zi întreagă, în locul unui cioban la stână.

Duelul pianelorImaginile inedite de la stână, cu Ovi oi (şi mult noroi) vor fi difuzate în cea de-a doua ediţie a emisiunii, în 30 octombrie, de la ora 16.00, la TVR 2 şi TVR HD. „Duelul” arbitrat de Adrian Enache continuă cu o ediţie în care Ovi îi are ca susţinători pe George Ivaşcu şi Tania Popa, iar Paula pe Marcel Pavel şi Ana Maria Popescu (Brânză).

În 23 octombrie, în prima ediţie a emisiunii „Duelul pianelor” s-a dat startul turnirului muzical dintre Paula şi Ovi, arbitraţi de Adrian Enache. Echipa Paulei a fost formată din Rodica Popescu Bitănescu şi Dan Helciug, iar Ovi a avut de partea sa pe Viorica Macovei şi Flavius Teodosiu.

Primele două probe s-au terminat la egalitate – „Cheia Fa…stă” i-a provocat pe concurenţi să ghicească o piesă muzicală pornind de la un singur cuvânt cheie, iar la „Cutia cu amintiri” ei şi-au demonstrat cunoştinţele legate de emisiunile de divertisment de-a lungul mai multor decade.

Chiar şi după savuroasa probă de „Playback”, în care Dan Helciug a imitat-o magistral pe Tony Braxton (cu piesa Un-break my heart), iar Viorica Macovei pe PSY (mimând piesa Gangam Style), scorul a rămas egal.

În platou s-a cântat live, s-a dansat, s-a glumit, s-a făcut karaoke, iar Dan Helciug a interpretat, în premieră, o piesă ce va fi lansată, oficial, în luna noiembrie.

Duelul pianelor ed. 2Diferenţa de scor a apărut după proba „Spuse-n creion”. Paula şi Dan Helciug au ghicit semnificaţia desenului făcut de Rodica Popescu Bitănescu (ce sugera zicala „a fi dus cu pluta”), în timp ce Ovi şi Flavius Teodosiu nu au ghicit în timpul alocat că desenul Vioricăi Macovei se referea la zicala „când o zbura porcu’. Aşa că Paula a câştigat şi l-a trimis pe Ovi la stână.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here