Ovidiu Anton, Ovi, Florena şi Maria Ale vor petrece în Centrul Vechi, alături de întreaga echipă Eurovision România

Joi, 14 aprilie, de la ora 21.30, TVR vă dă întâlnire cu Generaţia Eurovision în Freddo Lounge & Bar din Centrul Vechi. Fanii din România ai celui mai mare concurs muzical din lume se pot bucura de o petrecere Eurovision, aşa cum deja s-au obişnuit, alături de reprezentantul ţării dar şi de alţi artişti.

concert eurovision romania 2016 centrul vechi

Cap de afiş al petrecerii este Ovidiu Anton, cel care va urca pe scena Eurovision 2016 şi care va fi susţinut de Ovi, artistul care ne-a reprezentat de două ori în competiţia muzicală europeană.

„Cele două prezenţe pe scena Eurovision mi-au determinat drumul artistic iar acest concurs este ca un microb pe care, dacă l-ai căpătat, nu mai scapi. Şi chiar dacă nu mai particip la faza internaţională, îmi este imposibil să nu mă implic în susţinerea artistului român care va merge acolo. Ştiu ce îl aşteaptă, ştiu cât de mult contează fiecare detaliu şi vot, aşa că joi trebuie să convingem pe cât mai mulţi că muzica din România este una de calitate, valoroasă şi că vocile noastre merită locuri cât mai bune în clasamentul final“, a spus Ovi.

Publicul care va veni joi seară la petrecerea Eurovision se va întâlni nu doar cu Ovidiu Anton şi cu Ovi & The Twins (band-ul său), ci şi cu alţi artişti precum Florena şi Maria Ale. Alături de ei va fi prezentă echipa Eurovision coordonată de Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Stockholm.

„Petrecerea ‘Generaţia Eurovision’ este ocazia pe care TVR le-o oferă fanilor noştri de a se bucura de acest concurs în egală măsură cu fanii din celelalte ţări. Eurovision nu este doar o transmisiune de televiziune, nu este doar cel mai mare concurs, a devenit deja un fenomen cultural, de o amploare impresionantă, la care românii sunt parte şi parteneri în egală măsură“, a afirmat Iuliana Marciuc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here