Ovidiu Lipan Ţăndărică a împlinit 61 de ani şi a devenit ambasador onorific al turismului românesc

Legendă a muzicii rock româneşti, fost component al trupelor „Roşu şi Negru“ şi „Phoenix“, membru fondator al trupei „Pasărea Rock“ şi celebru toboşar, Ovidiu Lipan Ţăndărică împlineşte astăzi, 31 ianuarie, vârsta de 61 de ani.

ovidiu lipan tandarica ambasador onorific turism romanesc

Dacă în anii trecuţi ziua sa de naştere era prilej de mare sărbătoare şi de petrecere alături de prieteni, de fani şi de mass-media, anul acesta artistul îşi doreşte discreţie şi o aniversare tihnită. Deşi sufletul său debordează de tinereţe şi energie, evenimentele întâmplate în ultimul timp în ţară nu l-au lăsat indiferent, ci l-au făcut să rezoneze cu ele şi să mediteze la lucruri mult mai profunde.

Întrebat ce-şi doreşte de ziua lui, Ovidiu Lipan Ţăndărică a declarat că îi place mai mult să ofere cadouri decât să le primească şi că important pentru el este ca cei din jur să fie fericiţi.

Şi, totuşi, din punct de vedere muzical, cel mai frumos cadou pe care şi l-a făcut la împlinirea celor 61 de ani este înfiinţarea trupei Pasărea Rock, alături de foştii săi colegi de la Phoenix: Mircea Baniciu şi Josef Kappl. Noul proiect va avea un sound actual, dar va readuce la viaţă spiritul şi ritmul care i-a consacrat în anii ’70, când umpleau stadioane întregi cu muzica lor. Pasărea Rock îşi va “lua zborul” pentru prima dată într-un concert extraordinar la Sala Palatului, pe 25 martie 2014.

Cu ocazia zilei sale de naştere, într-un eveniment organizat de Autoritatea Naţională pentru Turism, Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost desemnat Ambasador Onorific al Turismului Românesc alături de alte personalităţi de cultură, având sarcina să promoveze România la târgurile de turism din ţară şi din străinătate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here