Ozana Barabancea cântă alături de prieteni într-un spectacol la Teatrul Național

Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare seară de sâmbătă, la Antena 1, în calitate de jurată a show-ului “Te cunosc de undeva!”, îi invită pe toți iubitorii de muzică bună la spectacolul-eveniment “Ozana Barabancea & Friends”.

Ozana BarabanceaConcertul pe care artista îl va susține alături de oameni dragi și muzicieni importanți va avea loc pe 30 mai, de la ora 20.00, la Sala Mare a Teatrului Național “I.L.Caragiale” din București. Printre invitații Ozanei se vor afla Florin Ristei, Liviu Teodorescu, Imagination Orchestra condusă de Cătălin Milea, Anca Mărginean, Anca Sigartău, Sorin Zlat, Alina Dragnea și Corul Operei Naționale București.

“Voi cânta cele mai apropiate piese sufletului meu, alături de prieteni dragi. Vor fi piese de jazz, music-hall, cântece românești vechi, melodii cu un puternic mesaj emoțional. Vor fi alături de mine copiii mei, Andrew si Gloria, care mi-au promis o mare surpriză, dar și trupa mea de jazz, alături de care cânt de ani de zile. Printre invitați se vor afla și doi pianiști de jazz respectați și iubiți de publicul de specialitate, dar și copii muzicieni care cântă în Imagination Orchestra condusă de Cătălin Milea, saxofonist de talie internațională școlit în Olanda și Norvegia”, spune jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

Amfitrionul serii va fi actorul Ion Caramitru, iar regia spectacolului este semnată de Cătălin Bugean, regizorul transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!”.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Teatrului Național, precum și de pe rețelele online.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here