sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIOzana Barabancea colaborează din nou cu WRS și cu Dragoș Popa

Ozana Barabancea colaborează din nou cu WRS și cu Dragoș Popa

Ozana Barabancea cu Dragos Popa
Ozana Barabancea cu Dragos Popa

Doi dintre cei mai îndrăgiți artiști colaborează din nou, după ce au colaborat în două proiecte, în ambele Ozana Barabancea fiind jurată. Prima oară la Eurovision iar a două oară la „Te cunosc de undeva”, tot în calitate de jurat. Iată că acum WRS, pe numele real, Andrei-Ionuț Ursu, va fi invitatul solistei în propriul Festival ce va avea loc pe 2I ianuarie, „Festivalul Luminii Sonore”.

Festivalul Luminii Sonore
Festivalul Luminii Sonore

„Festivalul e la a șasea ediție și am încercat să l facem anual. Am observat cum au crescut copii de-alungul timpului și ne bucurăm să-i vedem evoluând frumos și dornici de exprimare în artă. În această ediție îl avem pe Wrs în juriu și cred că va fi o experiență foarte frumoasă de ambele părți! Sper să reușesc să fac o ediție cu orchestra Lumini Sonore unde să promovez copii de excepție, pentru a simți diferența dintre negativ și orchestra în spate. Sunt fericită că am aceeași echipa de ani de zile și ducem mai departe un festival cinstit”, ne-a spus Ozana Barabancea.

WRS
WRS

Iar mai tânărul ei coleg ne a mărturisit că „Lumini Sonore” e un festival plin de culoare și diversitate! În cele șase edițîi am reușit să îmbinăm armonios multe genuri muzicale, dansul și teatrul. Pe 21 ianuarie, peste 150 de tineri talentați din toată România vor cânta pe scenă de la Sala Dalles și vor demonstra că pot cuceri juriul și publicul. Pe lângă fostul reprezentant al României la Eurovision, îi vom avea alături de noi pe Bogdan Chenciu (regizor de scenă la Opera Națională București), dar și pe Leyla Salman (Vocal coach la Vocea României, în echipa lui The Motans)”, a spus și tenorul Dragoș Popa, Art Director la proiect.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.