Ozzy Osbourne – intre lupta cu Parkinson, noul album solo si propriul joc video online

La sfarsitul lunii ianuarie, cântăreţul Ozzy Osbourne, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că de mai bine de un an suferă de o forma de Parkinson. Rockerul a declarat atunci că ia multe medicamente pentru a ţine sub control durerea care a apărut dupa o cazatura în baie, in urma careia a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Fostul solist al trupei de heavy-metal Black Sabbath a declarat că “2019 a fost cel mai rău, cel mai lung, cel mai dureros şi cel mai mizerabil an din viaţa mea… “. Facand referire la lupta impotriva bolii, a adaugat: “Este departe de a fi o condamnare la moarte, dar afectează toţi nervii din corp… Acum iau o mulţime de medicamente, îmi amorţeşte braţul, picioarele îmi sunt reci, dar mă simt mai bine… Încă nu plec nicăieri. Abia aştept să mă fac bine şi să pornesc din nou la drum. De fapt, asta mă ucide, că încă nu pot cânta, ăsta este drogul de care sunt dependent.”

Acum, Ozzy Osbourne efectuează un tratament cu celule stem și Pilates, fiind nevoit sa renunte la turneul din SUA pentru a merge in Elvetia ca sa se trateze. Intr-un interviu la o televiziune britanica, Ozzy și soția sa, Sharon (care ii este si manager) au vorbit deschis despre recuperarea rockerului, dezvăluind că este supus unui tratament cu celule stem pentru a diminua efectele bolii Parkinson și pentru a-i stimula sistemul imunitar.

Sharon a vorbit despre un profesor din Elvetia care, printr-un tratament cu celule stem, il poate ajuta pe Ozzy sa scape de dureri, sa devina mai sanatos si cu un sistem imunitar mai puternic, sa lupte eficient cu Parkinson-ul.

Creatorul hit-urilor “Paranoid” si “Mama, I’m Coming Home” nu este prima persoană din familia sa care a suferit tratament cu celule stem – fiul său, Jack, a fost în Germania pentru a primi terapie similară impotriva sclerozei multiple.

Între timp, fostul frontman al Black Sabbath lucreaza din greu pentru a se pune pe picioare, dar crede că se va simți cu adevărat bine doar atunci când va reveni pe scena. Este convins ca, in ciuda tuturor problemelor, va reveni in fata fanilor si va canta din nou, cuvintele sale fiind “I will perform again. Absolutely!”

Chiar daca trece printr-o perioada mai dificila, “The Prince Of Darkness” a lansat cu cateva zile in urma un album solo (primul dupa “Scream” din 2010) – “Ordinary Man”, materialul discografic dovedindu-se a fi un mare succes, luand cu asalt topurile de pe ambele maluri ale oceanului Atlantic. Este cel mai bine cotat album solo din cariera artistului.

De asemenea, Ozzy Osbourne a lansat saptamana trecuta si un joc video de browser, pe 8 biți, intitulat “Legend Of Ozzy”, in care jucătorul preia controlul personajului “The Prince Of Darkness” în timp ce încearcă să evite diavoli, lupi și alte creaturi. Jocul poate fi accesat aici.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here