Pablo Alboran nu vrea să fie servit în pahare şi veselă de plastic

Pablo Alboran, cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, va concerta, pe 27 mai, la Sala Palatului şi a transmis organizatorilor lista de cerinţe pentru perioada şederii lui în România.

Pablo Alboran

Doar două pretenţii a avut cântăreţul spaniol: să nu fie servit în pahare, tacâmuri şi veselă din plastic şi să nu lipsească sub nicio formă ghimbirul proaspăt!

Deşi a devenit celebru într-un timp foarte scurt, Pablo Alboran a declarat în repetate rânduri în interviuri pentru publicaţii din toată lumea, că este un tip absolut normal şi că încearcă, în ciuda faimei pe care a dobândit-o la nivel mondial, la numai 25 de ani, să se păstreze cu picioarele pe pământ. Acest lucru îl dovedesc şi pretenţiile pe care cântăreţul spaniol le-a avut de la organizatorii concertului de la Bucureşti.

Cântăreţul a cerut doar o sticlă de vin roşu produs în Spania – Rioja sau Ribera del Duero şi o sticlă de vin alb. Alboran nu a avut pretenţii nici în ceea ce priveşte marca celor 24 de sticle de bere pe care îşi doreşte să le găsească în frigider, atunci când ajunge în România. Sandwich-uri variate, reci şi calde, platouri cu cârnăciori, brânzeturi şi prăjiturele cu ciocolată vor face parte din meniul lui Pablo Alboran în România. Nu vor lipsi nici fructele proaspete – căpşune, mure, afine, banane, pepene galben – şi nici răcoritoarele şi băuturile energizante.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here